Strategie vorming en implementatie

Uiteindelijk wil iedere directie dat de medewerkers de bedachte (of gedachte) strategie in de dagelijkse praktijk ten uitvoer brengen. Maar tussen denken over een strategie en de daadwerkelijke uitvoering zit een wereld van organisatie tussen.
                                                                    lees meer.....

Competentie management

Een van de moderne HR methodieken om medewerkers zelfstandig, betrokken en resultaatgericht te krijgen, is competentie management. Vanuit de strategie van de organisatie worden heldere doelstellingen en verwachtingen voor iedere functie bepaald.
                                                                   lees meer ....


Bedrijfsvoering

Iedere organisatie opereert in een dynamische omgeving. De veranderingen in de omgeving hebben effect op uw bedrijfsvoering. U beschikt niet altijd over de specialisten die nodig zijn om deze veranderingen te kunnen vertalen naar een verandering in de organisatie of management stijl.
                                                                   

Marketing

Uw product of dienst is succesvol als uw klanten dit willen afnemen. Toch stellen veel organisaties nog steeds het product of dienst centraal in hun denken. Marketing is het proces van het creŽren en leveren van toegevoegde waarde. Wie zijn uw klanten, wat willen ze, waar bevinden uw klanten zich en hoe kan ik deze bereiken.                               
                                                                      lees meer ....

Consultancy
Ontwikkeling van mens en organisatie.