Uiteindelijk wordt het resultaat van de organisatie,
bepaald door de kwaliteit van uw medewerkers.Wist u dat u met een gewoon sollicitatiegesprek, maximaal 10% van iemands persoonlijkheid betrouwbaar naar boven haalt?
Selectie en ontwikkeling
Ontwikkeling van mens en organisatie.
Assessment
Selectie

Belangrijk is dat mensen de juiste dingen gaan doen als ze eenmaal bij u in dienst zijn. Dit hangt in de basis af van de kennis, ervaring en vaardigheden van de kandidaat. Voor uitvoerende functies is dit doorslaggevend voor het succes. Zodra er meer verlangd wordt van een medewerker gaat de persoonlijkheid een grotere rol spelen.

In een goed sollicitatiegesprek achterhaalt u maximaal 10-20% van iemands persoonlijkheid. Veel bedrijven beslissen op deze gegevens of ze 35.000 of meer salaris willen investeren in de kandidaat.

Door een combinatie van instrumenten (persoonlijkheidtesten, capaciteitentest, criterium gericht interviewen, inzicht in baan en omgeving) toe te passen is het mogelijk om 80-85% van de persoonlijkheid en de geschiktheid voor de functie, met redelijke zekerheid vooraf te voorspellen.

Een kleine investering vooraf behoedt u voor hoge kosten (salaris, verlies van omzet etc.) en verlies in tijd, bij de verkeerde keuze.

Act6 heeft ruim 10 jaar ervaring in het selecteren van kandidaten met behulp van verschillende psychologische en capaciteiten testen.


meer informatie